24 Ağustos 2014 Pazar

Yeteneğinizi geliştirin



Günümüz dünyasında her gün milyonlarca kişi video sitelerinden yetenekleri olanları vaav nasıl yapıyorlar diyen kişileri izlemekte.Bu videoları izleyen kişilerden herkesin izledikleri insanlardan pek bir farkı yok sadece iyi gözlem yapmıyorlar.
    Gözlem yapmıyorlar derken yetenekli insanların yaşamlarında en küçük şeylere bile dikkat etme özelliği vardır ve kendi yeteneğini en iyi yaptığı şeyi bulduğu an beyninde bir kıvılcım oluşacaktır.Bu kıvılcımı birkaç kişi ile paylaşıp beğenilmemek ile pes edenler çok fazla olmakla beraber kimseyi umursamayarak hayalleri peşinde koşanlar çok daha yetenekli olmakta ve işte o an insanlar tarafından izlenmektedir.
    Çok geçmiş zamanlarda yetenekli yada diğerlerinden farklı işlerle uğraşan insanlar büyücü, şeytan diye öldürülürken günümüz insanı daha çok bu tür yetenekli insanları anlamaya ve izlemeye çalışmaktadır.
    Sizlerde günümüz yaşam tarzının verdiği rahatlıkla yeteneklerinizi geliştirin ve en iyi tanıtımı yapın.Yetenek diyince herkes bu işin okulu, kursu olduğunu düşünse de bu iş herkes için geçerli ve yaşı, grubu, mesleği olmayan bir durum.
   En basitinden resimde eklediğim resim yeteneği herkesin zamanla çalışarak yapabileceği bir yetenek türü ve çizdikçe geliştirebileceği ve işte şuan bizim bile bakıp çok güzeel dediğimiz ürünleri ortaya koymaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder