27 Ağustos 2014 Çarşamba

2015 Takvim Baskı Teklifi

 2015-takvim-matbaa-baski-fiyatlariYeni yıla girerken her firmanın reklamını en iyi yapabileceği promosyon ürün olarak bilinen takvimler için grafikerler şimdiden çalışmaya başladı. Sizlerde firmanızın reklamını ev ve işyerlerinde 12 ay boyunca yapabileceğiniz takvimleri ucuz bir şekilde baskı alabilirsiniz.
   Takvimler çeşit çeşit ve fiyatları farklılık gösterse de her reklama önem veren firmanın illaki yapması gerekmektedir.Özellikle kurumsal kimliği yani logo veya amblemi olan firmaların yaptırması gerekiyor.
   En ekonomik olarak özel tasarım karton takvimler diyebiliriz.Bu takvimde sizin işyerinizin resimleri ve logonuzu 4 renk olarak baskı alabileceğiniz güzel bir reklam ürünü sayılır.Ayrıca 1000 adet fiyatları gayet uygun olan bu takvim türünü küçük veya büyük her işyeri yapmalıdır.
   Eğer ben daha güzel ve profesyonel bir takvim istiyorum diyor iseniz masa üstü takvimleri tercih ederim.Bu takvimler işyerlerindeki her masada bulunarak ve parlak kuşe renkli kağıtlara baskısı ile masaüstü takvimler her zaman favoromdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder