21 Kasım 2014 Cuma

Osmaniye Cellenza Mobilya

    
Mobilya evimizin şıklı ve dekorasyon amaçlı en çok tercih edilen ve modaya, yıla, mevsime göre çok dikkat edilen ve değiştirilen ürünleri kuşkusuz. Mobilya konusunda yatak odası oturma odasından daha çok artık günümüzde yemek odaları, tv üniteleri ve çalışma masaları da kuşkusuz evimiz için olmazsa olmazlar halini aldı.
   Osmaniye bölgesinde mobilya amaçlı birçok firma olmasına karşın cellenza firması en son teknolojisi ve yeni piyasa ürünleri ile osmaniye ve ilçelerine yatak odası, yemek odası, tv ünitesi, gardrop, çalışma masaları gibi lüks ve kaliteli ürünleri satmaktadır.
   Cellenza yatak odaları, yemek odaları renk uyumu ve modern kare çizgileri sayesinde herkesin beğenisini almış ve tasarım kadar detaylı işçilik ve işlevselliği de ön plana çıkarmıştır.
   Cellenza tv üniteleri led yada plazma tvleriniz için hoş bir alan olduğu gibi küçük kitaplığınız, gazete, dergi alanları gibi yerler sayesinde evinizde önemli bir dekorasyon ürünü haline gelmektedir.
  Cellenza web sitesinde yeni ürünleri takip edebilir ve var olan ürünlerin detaylı resimlerini bulabilirsiniz.
  Cellenza Osmaniye ilinin Kadirli ilçesinde üretim yapmakta ve sadece Osmaniye ili değil Türkiye ve Dünyanın belli ülkelerine ürünlerini pazarlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder