14 Eylül 2014 Pazar

Kitaplar

 

 Kitaplar dijital dünyanın ne kadar gelişse de asla bitmeyecek yazılı materyalleridir.İster bilgisayarımız, ister tabletimiz, ister cep telefonumuz olsun çalışma masamızda kitap, defter ve kalem bulunacaktır.
   Günümüzde kültür kitapları yazan ve okuyanların sayısı gitgide artmakla beraber eğitim için konu anlatımı, soru bankası, yaprak test ve deneme gibi yayınlarda çok fazla satılmaktadır.Eğitim sisteminde teknolojiyi kullanmak ve öğrenmek ne kadar önemli ise de öğrencilerin kitap okumaları ve kendilerini geliştirmeleri de o kadar önemlidir.
   Birçok kişi kitap aldığı gibi birbirine kitap vererek okuma işlemini yapmakta iken, bazıları kitap bulamamaktan yakınıyor.
   Yeni kitap al sitesi özellikle eğitim kitapları üzerine bütün yayınevi ve kitap türünde ihtiyacını karşılamak amaçlı kendini geliştiren bir sitedir.
   Okul öncesi eğitim setleri ile birçok boyama kitabı, resimli hikayeler ve oyun hamuru gibi okul öncesi öğretmenlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
   İlkokul öğretmenleri için okuma yazma setleri, türkçe, matematik ve hayat bilgisi kitapları yeni kitap al sitesinde uygun fiyata size sunulmaktadır.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder